Ide

Ideen til dette “Net” er opstået på baggrund af mange års arbejde med dejlige grupper på Facebook, hvor mange behandlere, terapeuter, kunstnere, forfattere, spirituelle og søgende er blevet samlet i mange lokale grupper fordelt over Sjælland, Fyn, Jylland, Færøerne, Sverige samt Norge. Du kan finde grupperne her.
Der har været mange med på sidelinien gennem årene.
Udfordringen har været, at Facebook jævnligt ændrer funktioner og muligheder.
Det dejlige har været, at det var gratis for alle – og let tilgængeligt.

Ideen med at oprette grupperne på Facebook kom dengang som en stærk inspiration og i 2013 kom så igen en stærk inspiration – denne gang til at samme alt på en hjemmeside, der kan tilgodese både behandlere og terapeuter men også de, der søger efter støtte på forskellig vis.
At understøtte funktioner vi har manglet på facebook har været et stort ønske, og at integrere hjemmesiden med facebook et mål.

For den alternative behandler osv. er udfordringen med at “komme ud” ofte, at man ikke ved, hvordan man skal gøre, og er bange for at gøre noget galt.
Udfordringen ligger også i økonomi, overblik, markedsføring og det at stå frem i sig selv.

Ideen er derfor at støtte behandler, terapeut og kunstner i at blive vist frem så godt og så billigt som muligt, og samtidig sætte støtteværktøjer op (hjemmesider, bookingsystemer, regnskabshjælp osv) – enten direkte via siden eller ved at henvise til samarbejdspartnere).

Systemet vil bliv udviklet gennem årene og mere vil komme til.
Ideen er også, at de der søger hjælp, assistance, vejledning, behandlere osv kan finde frem til rette sted/person så let som muligt: gerne en lokal og gerne således, at man kan føle sig tryg.

Det er nu også muligt at finde foreninger og disses behandlerlister ligesom du kan se de næste messer.

Tak fordi du kigger med.
Jeg håber, at Nettet her vil få lige så meget støtte og medvind, som der har været på facebook.
Sammen gør vi det godt 🙂

Jeg håber at du kan li’ ideen – og velkommen til at kigge med er du under alle omstændigheder.

Kærligst,
Gitte Damgård
Alternative-Behandlere.net