Jeg har som healer fundet mit sande kald her i livet
v/ Kh Heidi Frølich Wulff
www.SPEKTER3.dk

 

Jeg har arbejdet med healing i 20 år og det er vidt forskellige mennesker, der kommer for at få hjælp. Det er alt fra stress, sportsskader, eksamensangst, uro, manglende energi, som healingen kan afhjælpe. Healing går ind og arbejder både fysisk, psykisk, mentalt som åndeligt. Jeg giver også healing til børn og dyr – både kontakthealing og fjernhealing.

Jeg bruger min klarfølelse til at mærke efter, hvad den enkelte har brug for udover healingen. Så jeg kan give råd eller redskaber til den enkelte. Af og til bruger jeg tarotkort efter en healing, hvor klienten mere visuelt kan se, hvad der er brug for. Jeg fokuserer altid på de styrker, som den enkelte har, og det er de styrker, vi skal have frem i lyset.

En session hos mig varer 1-1/2 time og starter med en samtale, hvor klienten fortæller, hvad problemet er. Selve healingen varer 50 min. Nogen gange er der brug for at tale lidt under healingen, men for det meste ligger klienten og slapper godt af og bemærker, hvordan kroppen reagerer. En healing er ren omsorg og total afslapning og det sker da også at klienten nogle gange falder i søvn. Efter healingen fortæller jeg, hvad jeg har bemærket under healingen – fysisk som psykisk. Og vi får en snak om det.

Jeg har som healer fundet mit sande kald her i livet. Det er den største glæde at se og mærke, når klienterne får energi igen og finder ind til den styrke, som vi alle har inderst inde. Eller når smerter forsvinder, eller stresssymptomer mildnes og en ny måde at leve på åbenbares for den enkelte. Jeg oplever at healingen ofte åbner op for en dybere personlig udvikling hos den enkelte og det er et privilegium at være vidne til.

Mange klienter spørger om de skal tro på healing, for at det hjælper. Nej det behøver du bestemt ikke – blot du er nysgerrig nok til at prøve, så skal healingen i dagene efter, nok vise hvad den kan hjælpe med. Børn og dyr tror jo heller ikke (eller ved hvad healing er) og det hjælper fint alligevel :0)

Håber du har fået lyst til at prøve en healing – og du kan læse mere om mig på min hjemmeside.

Kh
Heidi Frølich Wulff