Velkommen til Den Gyldne Zone’s demo-side.

 

Jeg er zoneterapeut, biopat mv. Jeg har arbejdet i den alternative verden siden 1998, før det arbejdede jeg med it.

 

Min uddannelsesmæssige baggrund er:
Zoneterapeut, biopat mv.  tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst.

 

 

Som kunde i min klinik vil du opleve at jeg ser dig som et helt menneske der idag måske smerter, gener, stress eller andet, mit mål er, sammen med dig, at hjælpe dig til at mindske det der generer dig i din hverdag.

 

Du kan kontakte mig på email: gitte@denGyldneZone.dk og på telefon 40121702 – jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Se flere informationer neden for.

Yderligere informationer:
Klinik: Den Gyldne Zones demo
Adresse: Pilegårdvej 4, 3450 Allerød
Telefon :40121702
Email:  gitte@DenGyldneZone.dk

 

Mere om mine behandlinger:
tekst tekst tekst tekst tekst  tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst

Priser:
tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst

Supplerende oplysninger:
tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst