Flere behandlere og butikker/webshops har bøger og ebøger som måske kan have din interesse  – her er et par eksempler.

Bog / EbogLidt infoKøb/bestilForfatter
Ianneia Meldgaards nye bog om anerkendende kommunikation udkommer 11. januar 2019 på forlaget Frydenlund.

Bogens titel er: ANERKENDENDE KOMMUNIKATION – med empatien som vejviser

Bogen er en vejviser i anerkendende kommunikation. Den er til dig, der ønsker at arbejde bevidst med at bringe mere empati og anerkendelse ind i din kommunikation. Bogen viser nye veje i vores måder at være sammen og kommunikere på.

Denne bog om anerkendende kommunikation tager afsæt i det bedste fra Ikkevoldelig Kommunikation (IVK) og Appreciative Inquiry (AI). Herfra udvikler Ianneia Meldgaard sine 3 principper i anerkendende kommunikation. Bogen viser, hvordan vi kan identificere de behov og værdier, der er på spil i en samtale eller en konflikt, og dermed være mere autentiske og tydelige i vores kommunikation med både børn og voksne.
Hos FrydenlundIanneia Meldgaard

Din guide til Loven om Tiltrækning. De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv
99,00 DKK

SKAB DIT LIV: Her får du koncentratet af alt det, du har brug for at vide om den skabelsesproces, der hele tiden finder sted mellem dig og Universet. Og hvordan du styrer skabelsesprocessen i den retning, din sjæl ønsker sig. Med andre ord: udlever dit livsformål.Du får al den grundlæggende viden om den nye højtvibrerende energi på Jorden og den nye tidsalder.Og ikke mindst får du den nødvendige viden om, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, og hvordan du hæver vibrationerne i hele dit system. Så du bestemmer, hvad du tiltrækker, og dermed hvordan kvaliteten af dit liv er.
Gå til denne butik/webshop

Se butik/webshops
Ianneia Meldgaard