Jeg elsker at arbejde med dig og se dig, som den sjæl du er.
v/ Henriette Munkholm de Place
http://clairvoyanthealerhenriettemunkholmdeplace.dk/

 

Jeg elsker at arbejde med dig: At se dig, som den sjæl du er, uanset om jeg arbejder inde i klinikken, med de redskaber jeg har,  eller om jeg arbejder ude i naturen med den som sparring til at hjælpe dig.

Det er det, som min sjæl brænder for og det er fantastisk, når jeg mærker og ser noget inde i dig blive helt:  At du begynder at skinne og ligeledes når jeg får en tilbage melding på, at det, som jeg har set og gjort, er blevet til noget lyst, dejligt og fantastisk.
Så blomstrer ikke kun du, men også jeg – og det er fantastisk.
Det er magi og magi skabes i kærlighed.

Jeg bruger forskellige redskaber i mit arbejde med dig:

  • Hypnoterapi er et fantastisk redskab, hvor du i fokuseret vågen tilstand, kommer ind og arbejder med dig selv, får forløst gammelt og samtidig  får nye indsigter.
    Jeg laver sessioner for traumer, vægttab, rygeafvænning, eksamensangts mm. Hypnoterapi  er et fantastisk redskab og en fantastisk måde at arbejde på til at få forandringer og nye indsigter (regression).
  • Healing er med i både Clairvoyancen og i Hypnoterapien og i alt, hvad jeg laver – det er blevet en integreret del af det, jeg laver.
  • Jeg laver mindfulnessbaserede ture ud i det blå –  ud  i naturen –  for at lære dig at komme ned i tempo og mærke dig selv så du bliver opmærksom på dig selv og dine omgivelser. Disse ture er fantastiske redskaber, hvis du har stress, tanke mylder eller brug for ro til at skabe overblik.
  • Jeg laver workshops, kurser og uddannelse med spiritualitet, selvkærlighed, mindfulness,  væren og meget mere.
    Det er noget, jeg syntes er fantastisk, fordi jeg kan give så meget af det, som jeg kan og brænder for, videre til dig, uanset om du er ny indenfor spiritualitet eller har erfaring. Vi kan altid lære nyt.

Derudover elsker jeg at forme og at lave de mest fantastiske billeder i form af malerier, tegninger og  fotografier af naturen, og af  mennesker i den kontekst:  At se dem som dem de er, eller som kunst.

Om mig selv kan jeg desuden fortælle, at jeg elsker at møde mennesker, at se dem, at tale med dem og hjælpe dem.

Jeg er sensitiv og bliver hurtigt fyldt op så jeg mediterer og tilbringer rigtig meget tid ude i naturen. Jeg bevæger mig i form af gå ture, cykle eller danse.
Min familie, min mand og mine børn og børnebørn er mit lille univers og jeg elsker dem og deres unikke måde at være på.

 

Alt dette bringer glæde, liv og sjæl for mig  og til mig.

Jeg håber, at du har lyst til at læse mere på min hjemmeside.

Jeg  glæder mig til at møde dig.

Kærligst,
Henriette